Esittelyssä Iksiat Nada

2.10.2017 klo 21:00

Iksiat Nada

Joukkue-esittelysarjamme jatkuu. Tällä kertaa vuorossa 2006-2007 syntyneiden joukkue Iksiat Nada.

Iksiat Nada on yksi Iksiat-ikäkauden joukkueista. Joukkueessa voimistelee yhdeksän innokasta ja motivoitunutta jumpparia, jotka ovat jo pidempään harrastaneet voimistelua. Nada harjoittelee ahkerasti kolme kertaa viikossa, välillä yksin omana ryhmänään, mutta myös säännöllisesti yhdessä muiden Iksiat-ikäkausijoukkueiden kanssa. Ryhmä kuuluu Voimisteluliiton aluevalmennusrinkiin ja leireilee ringin leirillä ensimmäistä kertaa syys-lokakuun vaihteessa Virpiniemessä.
 
Nadan syyskausi on lähtenyt liikkeelle oikein innostuneissa tunnelmissa ja harjoituksissa on harjoiteltu ahkerasti uusia taitoja ja tehty uutta pallo-ohjelmaa syksyn kisoihin.
Tämän joukkueen vahvuuksiin kuuluu voimistelijoiden kova halu kehittyä ja oppia uutta sekä kyky luoda rankkoihinkin treeneihin iloinen ja positiivinen ilmapiiri yhdessä valmentajien kanssa. Lähestyviä esiintymisiä ja kilpailuja odotetaan jo innolla, jotta päästään näkemään ja kannustamaan muiden ryhmien hienoja ohjelmia, mutta myös näyttämään muille meidän tiimin aikaansaannokset.
 
Iksiat Nada toivottaa kaikille oikein mukavaa jumppasyksyä!