Kellon TU:n voimistelujaosto liikuttaa reilusti yli kahtasataa eri ikäistä lasta, nuorta ja aikuista. Voimistelujoukkueita löytyy 8-vuotiaista aina 16-20 -vuotiaisiin saakka. Joukkuevoimistelun ja tanssillisen voimistelun lisäksi voimistelujaosto järjestää jumppaa 2-7 -vuotiaille lapsille ja urheilukoulutoimintaa 4-6 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Kellon TU:n voimistelujaoston vahvuus on aina ollut oman seuran kasvattamat valmentajat. Lähes kaikki valmentajat ovat voimistelleet seurassamme ja jatkaneet valmentajina, kun ikää on tullut vähintään 16 vuotta. Olemme pyrkineet jakamaan jokaiseen joukkueeseen sekä nuoria että kokeneita valmentajia. Näin uudet valmentajat saavat koulutusta tehtäväänsä kokeneemmilta. Joukkueiden toimihenkilöt, valmentajista lähtien tekevät työnsä talkoopohjalta.

Jaoston toimintaa ovat voimistelijoiden harjoitusten lisäksi kilpailujen järjestämiset, kevätnäytökset Teatterikuopalla, kenttänäytöksiin osallistuminen ja erilaiset talkoot. Seuran kilpailevat joukkueet osallistuvat vuoden aikana useisiin kisoihin ja tapahtumiin ympäri Suomea. Kellon TU:n voimistelujaosto myös järjestää säännöllisesti Voimisteluliiton ja TUL:n alaisia kilpailuja. Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa tukea.

Kellon TU:n voimistelujaoston tavoitteena on tuottaa liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä kannustavassa ilmapiirissä.

 

 

Kannusta ilmaiseksi Kellon TU:n voimistellijoita!