Ilmoittautuminen TULe2009 -tapahtumaan on alkanut!

11.11.2008


Tule Sinäkin 12. - 14.6.2009 voimisteluväen mukaan ja osallistu liittojuhlaan ja kenttänäytökseen.

Liittojuhlat ovat perinteisesti koonneet voimistelu- ja urheiluväkeä sankoin joukoin yhteisille juhlille paitsi liikkumaan niin myös tapaamaan vanhoja tuttuja sekä kokemaan kulttuurielämyksiä ja nauttimaan mahtavasta tunnelmasta.

Liittojuhla huipentuu suureen kenttänäytökseen Ratinan stadionilla 13.6 2009. Näytös on uudenlainen, mutta perinteitäkin kunnioittava taideteos. Tunnelma on itse koettava - sitä ei pysty sanoin kuvailemaan!

Kellon TU:n voimisteluväki osallistuu juhlaan ja kenttänäytökseen mahdollisimman runsaslukuisena.

Kenttäohjelmat:

Aikuinen-lapsi ohjelma alle kouluikäisille vanhempansa kanssa:
Koreografit Minna Ylönen ja Tiina Ylönen Kotkasta.

Luvassa on hauska ja mukaansatempaava yhteisohjelma aikuiselle ja alle kouluikäiselle lapselle. Mukaan voi tulla myös lastenlapsensa kanssa. Tämä ohjelma sulattaa kaikkien sydämet! Osanottotavoite on 200 paria.

Lasten ohjelma 7-11-vuotiaille:
Koreografit Pirjo Tuominen ja Kirsi-Marja Blomster Turusta.

Ohjelmasta tulee varmasti iloinen, taitoja ja ilmaisua kehittävä ohjelma. Odotettavissa on siis kenttä täynnä taitavia ala-asteikäisiä liikunnan harrastajia hienoissa kuvioissa jumppaamassa. Osanottotavoite on 1000 liikkujaa.

Nuorten ohjelma 12-15-vuotiaille:
Koreografit Kati Matinlauri, Mirva Saarela ja Satu Karppinen Oulusta.

Taattua laatua! Kaikkien muistissa on kesän 2006 iki-ihana ja maailman paras "uintipötkö"- ohjelma. Nyt on luvassa jälleen uusi, hauska sekä tanssillinen ja idearikas ohjelma.Osanottotavoite 1000 voimistelijaa.

Nuorten tanssillinen ohjelma yli 15-vuotiaille tanssin harrastajille:
Koreografit Mariikka Kakko (os. Santaharju ) ja Elina Raiskinmäki Tampereelta, nykyään turkulaisia.

Ohjelmasta on tulossa elämyksellinen ja hauska. Tässä ohjelmassa uskaltaa heittäytyä liikkeeseen ja eläytyä. Osanottotavoite on 300 voimistelijaa.

Valioiden ohjelma yli 14-vuotiaille kilpailujoukkueissa voimistelua harrastaneille
Koreografit Mariikka Kakko ja Elina Raiskinmäki.Tampere/Turku.

Ohjelmasta on tulossa taiteellinen ja uudenlainen kenttäohjelma taitavien voimistelijoiden ja tanssijoiden esittämänä. Joukkuevoimistelua kilpailumielessä harrastavat ja harrastaneet toteuttavat tämän hienon kokonaisuuden. Osanottotavoite on noin 160 voimistelijaa.

Kuntoilijoiden ohjelma:
Koreografi Marita Hellberg Turusta.

Ohjelma on vauhdikas, näyttävä ja suunniteltu eri ikäisille kunnostaan huolehtiville miehille ja naisille sekä veteraani-ikäisille. Maritan ohjelmissa on aina tunnetta ja isot osallistujajoukot ympäri Suomea.Osanottotavoite on 1000 voimistelijaa.

Naisten ohjelma:
Koreografi Aira Ikonen Tampereelta.

Ohjelma naisille, jotka nauttivat liikunnasta ja esittämisestä. Luvassa entiseen malliin kivoja kuvioita, draamaa ja naisellista liikunnan kauneutta. Osanottajia odotetaan olevan noin 800.

Miesten ohjelma:
Koreografit Aira Ikonen Tampereelta ja Marita Hellberg Turusta.

Ohjelmasta on tulossa humoristinen "tilaustyö" miehisille miehille. Siitä huolimatta se on myös asiallinen ja liikunnallinen ohjelma ainakin 500 miehelle.

Pääjuhlan ohjelmakokonaisuudessa on myös yllätyksellinen osuus, josta tietää tällä hetkellä vain kokonaisuuden ohjaaja Taina Kopra. Taina tunnetaan kuuluisan Sorin Sirkuksen "sirkustirehtöörin" tehtävistä.

Voimistelujaosto järjestää tapahtumaan yhteiskuljetuksen, josta päätetään lopullisen osallistujamäärän vahvistuttua.

Kisapassit tilataan osallistujille yhteistilauksena marraskuun aikana, joten ilmoittaudu 21.11. mennessä ryhmäsi joukkueenjohtajalle tai Anne Pasaselle, p. 040 743 2661, annehelena.pasanen(at)gmail.com.

Kisapasseja saa myös myöhemmin, mutta niiden hinta nousee portaittain liittojuhlien lähestyessä. Voimistelujaosto tilaa liput 21.11. mennessä ilmoittautuneille, tämän jälkeen kisapassit voi hankkia itse tule2009-kotisivujen kautta.

Lisätietoa liittojuhlakisapassista tästä.Lisätietoja: http://www.tule2009.fi