Otteluennakot 2019

Torstai 22.7. klo 18 KTU - Villan Pojat/OTP, Kellon kenttä

 

KTU saa tänään torstaina 22.8 klo 18:30 pelattavaan otteluun vastaansa Villan pojat/OTP:n Oulusta.
Joukkueiden ensimmäinen ottelu pelattiin toukokuussa, ja silloin pisteet jaettiin lopputuloksen ollessa 1-1. Illan ottelusta on odotettavissa tasainen, vaikka vastustaja on pelannut kauden alakanttiin viime kauteen nähden.
KTU saa jalkeille hyvän kokoonpanon ja lähtee hakemaan ottelusta voittoa. 

-------------

 

Lauantai 20.7. klo 13 KTU - Tornion Tarmo (ToTa), Kellon kenttä

 

La  20.7 klo 13 pelattavaan otteluun KTU saa vastaansa Tornion Tarmon.Kesäkuussa kellolaiset hakivat 0-6 vierasvoiton Torniosta. Tornion Tarmo on parantanut peliään huomattavasti huonon alkukauden jälkeen ja ottelusta on odotettavissa tasainen vääntö.


Kotijoukkueella on muutamia poissaoloja hyökkäyspäässä, ja nyt vastuuta on tarjolla vähemmän pelanneille palaajille.


Päävalmentaja Kari Purasella on kuitenkin ässiä hihassa poissaolojen varalle. 
 

-------------

 

Tiistai 9.7. klo 18 KTU - Oulun Reipas (OuRe), Kellon kenttä

 

Kellon Työväen Urheilijoiden miesten edustusjoukkueen jalkapallokausi alkaa olemaan puolessa välissä, kun otteluita on pelattu 9, ja jäljellä on vielä 11 ottelua. Näistä otteluista jokainen on ollut vieraskentällä, mikä nostaa alkukauden suorituksen arvoa. Tiistaina 9.7 alkaakin historiallinen 10 ottelun kotipelien sarja.


Alkukausi on sujunut loistavasti. Yhdeksästä ottelusta saldona on ollut 7 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio. Pisteitä näin ollen 22 , mikä oikeuttaa sarjan 2.sijalle tällä.

Tiistaina 9.7 klo 18 pelattavaan otteluun KTU saa vastaansa Oulun Reippaan. Reipas on pelannut myös hyvän alkukauden ollen sarjassa sijalla 4.


Ottelusta on odotettavissa tasainen kuten joukkueiden keskenäiset pelit ovat yleensä olleet. Kotijoukkueella on muutama avainpelaaja poissa loukkaantumisten vuoski, mutta jalkeille saadaan kuitenkin iskukykyinen joukkue. Kevään aikana joukkue on vahvistunut usealla uudella pelaajalla, joita kannattaa tulla katsomaan, unohtamatta seuralegenda Mikko Salia, joka on pelannut jo nuoresta iästään huolimatta yli 20 vuotta yhtäjaksoisesti KTU:ssa.


Otteluun vapaa pääsy. Kioskissa tarjollapullaa, kahvia, makkaraa yms. 


Tervetuloa paikan päälle katsomaan ottelua, maailmanmestaria ja MM-mitalia!