Korona-tiedotus

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tällä sivulla koronan mahdollisista vaikutuksista seuramme toimintaan.

Suomen hallitus linjasi torstaina 12.3. ja päivitti toimenpiteensä uudelleen maanantaina 16.3 koronaviruksen hillitsemiseksi. Hallituksen linjauksen mukaisesti Voimisteluliitto suosittelee ohjatun voimistelutoiminnan laittamista tauolle 14.4. saakka. Tästä johtuen Kellon TU:n voimistelujaosto on päättänyt perua kaikkien ryhmien harjoitukset 14.4. asti aiemmin ilmoitetun 31.3. sijaan. Tämä koskee sekä harraste- että kilparyhmiä. Tämä koskee sekä harraste- että kilparyhmiä. Myös Kastellin monitoimitalolla 18.-19.4. järjestettävät Kello Cup -kilpailut on peruttu.

Kannustamme kaikkia omatoimiseen liikunnan harrastamiseen kotioloissa ja ulkona sekä pitämään huolta omasta ja läheistensä terveydestä. Tarjoamme seurana mahdollisuuden liikkua ja treenata, niillä keinoilla, kun tämä tilanne sallii.

”Ottakaa fyysistä etäisyyttä ja henkistä läheisyyttä toisiinne!” - Tasavallan presidentti Sauli Niinistö

------------------------------------------------------------------

Päivitetty tiedote koronavirustilanteen vaikutuksista Kellon TU:n toiminnan jatkumiseen – 22.3.2020

 

Koronapandemian takia Kellon TU:n voimistelujaoston kaikkien ryhmien harjoitukset ovat tauolla 14.4. asti. Emme tällä hetkellä pysty täysimittaisesti toteuttamaan tärkeintä tehtäväämme eli tarjoamaan teille liikuntaryhmiä, ja olemme siitä hyvin pahoillamme. Teemme kuitenkin seurassa koko ajan töitä sen eteen, että kaikille ryhmille pystyttäisiin tarjoamaan jotain korvaavaa toimintaa. Ohjaajamme ovat laatineet kotitreeniohjeita ja kuvanneet videoita, jotta voimistelijamme pystyisivät niiden avulla harjoittelemaan kotona. Lisäksi kannustamme kaikkia nauttimaan ulkoilmasta viranomaisten ohjeita noudattaen.

Toivomme kaikilta jäseniltämme kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Tämä on meille kaikille poikkeuksellinen tilanne ja aiheuttaa varmasti ongelmia monien perheiden, mutta myös urheiluseurojen taloudelliselle tilanteelle. Toivomme, että pystymme palaamaan normaalitilanteeseen mahdollisimman pian ja jatkamaan toimintaa täysipainoisesti viimeistään syksyllä. Me kaikki seuran jäsenet olemme seuran olemassaololle korvaamattoman tärkeitä ja yhteen hiileen puhaltamalla selviämme tästäkin kriisistä.

Q: Palautetaanko kausimaksu kokonaan tai osittain nyt kun treenit on peruttu?
A: Voimisteluliiton ja Olympiakomitean linjausten mukaisesti emme palauta kausimaksuja. Kyseessä on ylivoimainen este, jolloin seura on itsestä riippumattomista syistä estynyt hoitamaan perustoimintaansa.

Q: Osallistuvatko joukkuevoimistelijat kilpailuihin keväällä 2020?
A: Eivät osallistu. Kaikki kevään 2020 voimistelukilpailut on peruttu.

Q: Palautetaanko seuran jäsenmaksu?
A: Yhdistyslain mukaisesti seuran sääntöjen mukaisia jäsenmaksuja ei tarvitse palauttaa. Jäsenmaksut liittyvät jäsenyyteen yhdistyksessä, ei tosiasialliseen harrastustoimintaan.

Q: Pitääkö kevään kisapukulasku maksaa?
A: Kyllä. Puvut ovat jo valmiina ja seura on maksanut pukujen ompelun ompelimolle. Voimisteluliitto on jo ilmoittanut, että syksy 2020 kilpaillaan vapaaohjelmilla, joten näillä näkymin puvut saadaan silloin käyttöön.

Seuraamme koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti ja teemme uusia päätöksiä jatkosta tarvittaessa.

16.3.2020

Hallituksen linjauksen mukaisesti Voimisteluliitto suosittelee ohjatun voimistelutoiminnan laittamista tauolle 14.4. saakka. Tästä johtuen Kellon TU:n voimistelujaosto on päättänyt perua kaikkien ryhmien harjoitukset 14.4. asti aiemmin ilmoitetun 31.3. sijaan. Tämä koskee sekä harraste- että kilparyhmiä. Ilmoitamme muista muutoksista myöhemmin.

Voimisteluliiton päivitetty ohjeistus löytyy täältä.

Seuraamme edelleen viranomaisten ja Voimisteluliiton ohjeita ja tiedotamme tilanteen kehittymisestä seuran some-kanavilla ja sähköpostitse.

16.3.2020

Voimisteluliitto on 15.3.2020 tiedottanut mahdollisesta ensi syksyn välinesarjojen peruuntumisesta ja sen korvaamisesta vapaasarjoilla. Päivitetty syksyn kilpailukalenteri tullaan julkaisemaan huhtikuun loppuun mennessä. Voit lukea Voimisteluliiton tiedotteen täältä.

Myös TUL ja järjestävä seura tutkivat mahdollisuutta järjestää nyt peruuntuneet TUL:n avoimet joukkuevoimistelun mestaruuskilpailut syyskuussa. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, kun tarkempaa tietoa on saatavilla.

16.3.2020

Suomen hallitus linjasi torstaina 12.3. koronaviruksen hillitsemiseksi tehtävät toimenpiteet. Hallituksen linjausten mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet, myös voimistelukilpailut ja -tapahtumat, perutaan toukokuun loppuun saakka. Sen lisäksi tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.


Sen vuoksi Kellon TU:n voimistelujaosto on päättänyt perua kaikki harjoitukset 13.3.-31.3. välisellä ajalla. Tämä koskee sekä harraste- että kilparyhmiä. Myös Kastellin monitoimitalolla 18.-19.4. järjestettävät Kello Cup -kilpailut on peruttu. Ilmoitamme muista muutoksista myöhemmin.

Seuraamme viranomaisten ja Voimisteluliiton ohjeita ja tiedotamme tilanteen kehittymisestä seuran some-kanavilla ja sähköpostitse jäsenille.

 

Voimisteluliiton tiedotteen mukaan ja hallituksen linjausten mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet, myös voimistelukilpailut ja -tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun saakka.

Kaikki voimistelun kilpailut, tapahtumat ja leirit on peruttu pääsiäiseen (14.4.2020) saakka. Tämä koskee siis kaikkia tapahtumia, ja Voimisteluliitto seuraa tilannetta ja viranomaistiedotusta säännöllisesti ja arvioi pienempien tapahtumien tilanteen uudelleen pääsiäisen jälkeen. Lue Voimisteluliiton tiedote kokonaisuudessaan täältä.

Myös kaikki TUL:n tapahtumat on peruttu toukokuun loppuun saakka, mukaan lukien TUL:n avoimet joukkuevoimistelun mestaruuskilpailut 16.-17.5.2020 Tampereella. TUL kehottaa myös jäsenseurojaan harkitsemaan omien tapahtumiensa perumista. TUL:n tiedote on luettavissa täältä.

Pahoittelemme poikkeustilannetta!