Vastuullisuus

Kellon Työväen Urheilijoiden lasten ja nuorten toiminta on saanut Olympiakomitean Tähtiseura-laatutunnuksen. Voimistelujaostolla on oma vastuullisuusohjelma, jota kehitämme vuoden 2024 aikana.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja olla turvallinen harrastuspaikka kaikille. Vastuullisuusasioita käydään säännöllisesti läpi toimijoidemme kanssa, jotta voidaan varmistaa, että seurassa kaikki ovat tietoisia vastuullisuustyöstä ja jotta vastuullisuus näkyy pysyvänä osana seuran arkea. Olemme seurassamme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen ja kunnioittavan harrastusympäristön kaikille.

Kaikkeen epäasialliseen toimintaan ja käytökseen seurassamme on nollatoleranssi. Meille tärkeää on, että harrastajilla perheineen, jäsenillä, työntekijöillä sekä vanhemmilla on turvallinen ilmapiiri. 

ANTIDOPING

Olemme  sitoutuneet puhtaaseen urheiluun ja noudatamme Suomen Voimisteluliiton ja Suomen urheilun eettisen keskuksen (SUEK) sääntöjä. Voimisteluliiton antidopingohjelman voit lukea tästä. Urheilussa kielletyt lääkkeet ja menetelmät löydät SUEK:n sivuilta.

ET OLE YKSIN

Et ole yksin-sivusto tarjoaa ilmaisen puhelinpalvelun ja chatin, jos haluat keskustella luottamuksellisesti. Muista, että et jää yksin ajatustesi kanssa.

LAADUKAS LASTEN OHJAUS

Uusi lasten voimistelun linjaus ohjaa seuramme voimistelutoimintaa kohti lapsilähtöisempää valmennuskulttuuria. Päämääränä on vahvistaa lapsen oikeuksien toteutumista voimistelussa ja samalla tehdä lasten voimistelusta laadukkaampaa ja lasten kokonaishyvinvointia tukevampaa. Tutustu uuteen laadukkaan lasten ohjauksen materiaaliin: https://www.voimistelu.fi/lasten-voimistelun-linjaus/

Miten ottaa yhteyttä tai antaa palautetta? 

Voit aina ottaa yhteyttä seuramme puheenjohtajaan Marika Koivuniemeen, marika.koivuniemi@ktu.fi.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.