Voimistelukoulut

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa ma 18.7.. Syyskausi 2022 alkaa viikolla 34.

Huom! Voit käydä kokeilemassa kaksi ensimmäistä kertaa ilmaiseksi.

Voimistelukouluissa lapsi pääsee tutustumaan joukkuevoimisteluun lajina sekä liikkumaan iloisessa ilmapiirissä. Tavoitteena näissä ryhmissä on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja sekä tarjota lapsille iloa liikunnasta. Voimistelukoulut sopivat harrastajille jotka haluavat harrastaa voimistelua ilman kilpailullisia tavoitteita tai opetella voimistelun alkeita ennen valmennusryhmiin siirtymistä.

Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Voimistelukoulut ja liikuntapaikkojen osoitteet:

Voimistelukoulu EsikotTakkurannan kouluTakkurannantie 10
Voimistelukoulu NuppusetTakkurannan kouluTakkurannantie 10⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Esivalmennus NuppusetKellon kouluKylätie 6