Pionit ja Liljat menestyivät TUL:n mestaruuskisoissa!

16.11.2015

Pionit, Erja ja Minttu
Pionit, Erja ja Minttu
Pionit
Pionit
Liljat
Liljat
Jasmiinit Elea
Jasmiinit Elea
Jasmiinit Kidea
Jasmiinit Kidea

Tampereella kilpailtiin 14.-15.11.2015 TUL:n joukkuevoimistelun välinesarjojen mestaruuksista. Kellon TU:sta paikalla oli kahdeksan joukkuetta. Osa pienimmistä voimistelijoista oli ensimmäistä kertaa isommissa kilpailuissa.

 

Pionit tekivät jälleen upean ja puhtaan suorituksen ja saavuttivat TUL:n 16-20 vuotiaiden kilpasarjassa kultaa ja avoimessa sarjassa hopeaa. Pionit saivat suorituksellaan bonuksen elämyksellisyydestä.

 

Liljat ylsivät raikkaalla esityksellään 14-16-vuotiaiden TUL:n sarjassa jaetulle hopeasijalle ja avoimen sarjan jaetulle pronssisijalle Kotkan Kirin Ceresin kanssa.

 

Pioneiden koreografian tekijät Erja Ukkola ja Minttu-Maari Patanen palkittiin 16-20 -vuotiaiden sarjan parhaasta koreografiasta. Perusteluissa koreografiaa kehuttiin pieneksi taideteokseksi ja näyttäväksi kokonaisuudeksi sekä esitystä vaivattomaksi ja valoisaksi.

 

Jasmiinit Elea sijoittui kategoriaan 8 ja Jasmiinit Kidea ja Vidia kategoriaan 9. Rosa sijoittui kategoriaan E. 8-9 -vuotiaiden joukkueet Iksiat X ja Iksiat Y osallistuivat TUL:n taitosarjaan, jossa palkitaan kaikki joukkueet.

 

Onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienoista suorituksista!

 

Tulokset alkukilpailu

 

Tulokset finaali