#Seurasydän -kampanja alkaa tänään

1.9.2019


Tiesitkö, että suomalainen urheiluseuratoiminta on maailmanlaajuisesti täysin ainutlaatuinen​ asia? Suomalaisissa seuroissa on yli 1,2 miljoonaa liikkujaa, urheilijaa ja toimijaa!

Tänään alkava #Seurasydän -kampanjan tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen. Se kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään.

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat liputtaa yhdessä seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä. Seurasydän ja yhteisölllisyys ovat esillä sosiaalisessa mediassa, YLE:n kanavilla, seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä koko syksyn ajan aina tammikuun 2020 Urheilugaalaan asti.

24.9. vietetään Seurapaita-päivää. Pukeudu seuran takkiin, jakkuun, huppariin tai t-paitaan ja lähde päiväkotiin, kouluun, töihin - kuka minnekin ja kerro oma seuratarinasi esim. työkaverille, mitä seura minulle antaa ja miksi olen mukana toiminnassa. Muista viestiä päivästä tunnisteella #Seurasydän ja #seurapaitapäivä. Näin KTU saa positiivista näkyvyyttä myös sosiaalisen median kanavissa.