Kannusta Kellon Työväen Urheilijoita!

28.8.2018

Muistattehan Arinan Kannustajat -ohjelman (www.arina.fi/kannustajat), jossa olemme jälleen tänä vuonna mukana? Tähän mennessä olemme saaneet jo noin 60 Kannustajaa joukkoomme, mikä on mukava määrä. Mutta mitä enemmän Kannustajia, sítä enemmän seura ja kaikki voimistelijamme hyötyvät Arinan maksamasta tuesta. Viime vuonna saimme kasaan 89 Kannustajaa ja Arina maksoi meille tukea lähes 2400€. Mahtava summa, josta pääsevät hyötymään kaikki seuramme jäsenet.

Tämän vuoden tavoitteemme on kuitenkin vähintään 100 Kannustajaa! Osuuskauppa Arina on julkistanut uuden, helpon tavan liittyä Kannustajaksi. Voit tulostaa liitteenä olevan Kannustajat -ilmoittautumislomakkeen, täyttää ja palauttaa sen itse Arinan omistajapalvelupisteisiin (Kauppakeskus Valkean Sokos Herkku, Prisma Limingantulli ja Prisma Linnanmaa) tai minkä tahansa alueen Prisman infopisteeseen.

Huomioithan, että
- lomakkeeseen on täytettävä kaikki pyydetyt tiedot.
- Lomakkeen avulla Kannustajaksi voidaan liittää Arinan asiakasomistajatalouden pääjäsen, jonka tunnistaa siitä kenen nimellä Yhteishyvä-lehti tulee talouteenne.

Kiitos tuestanne!