Voimistelukoulut

Voimistelukouluissa lapsi pääsee tutustumaan voimisteluun lajina sekä liikkumaan iloisessa ilmapiirissä koulutetun ohjaajan avustuksella. Tavoitteena näissä ryhmissä on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja sekä tarjota lapsille iloa liikunnasta harjoitellen koordinaatiota, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Voimistelukoulut sopivat harrastajille jotka haluavat harrastaa voimistelua ilman kilpailullisia tavoitteita tai opetella voimistelun alkeita ennen valmennusryhmiin siirtymistä. Harjoittelu on monipuolista ja antaa erinomaiset taidot sekä voimistelu-uralle että muihin lajeihin. 

Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.