Kesätoiminta 2024

Kesällä 2024 järjestämme Hippo-kesäleirejä (liikunta- sekä voimisteluleirejä) sekä voimistelun treenipäiviä. Lisäksi torstaisin: 6.6., 13.6., 20.6. sekä 1.8. järjestämme perhetemppuilun. Ilmoittaudu mukaan mukavaan kesätekemiseen! 

Hippo-kesäleirit 2024

Suositut KTU:n kesäleirit ovat täällä jälleen! Tänä vuonna leirit järjestetään yhteistyössä Pohjolan OP kanssa ja ovat nimeltään Hippo- leirejä.

Kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla on mahdollisuus osallistua liikunnalliselle kesäleirille ja juhannusviikolla voimistelijoille suunnatulle voimisteluleirille! Leireilemään pääset vielä heinä- elokuun vaihteessa voimisteluleirin merkeissä.

Leirimme järjestetään Kiviniemen koululla, niin ulkona kuin sisällä. Leirien vastuuohjaajana toimii seuramme oma, koulutettu valmentaja ja muina ohjaajina iloiset, reippaat ja vastuuntuntoiset kesätyöntekijät. Leirillä ei järjestetä ruokailua, mutta päivän aikana pidetään evästauko omilla eväillä. Leiriläiset ovat vakuutettuja seuran puolesta.

Hippo- liikuntaleirien hinta on uusille jäsenille 70€ ja nykyisille jäsenille 55€ 

Hippo- voimisteluleirien hinta on uusille jäsenille 60€/50€ ja nykyisille jäsenille 45€/35€

Miten mukaan?

Varaa paikkasi MyClubissa 1.5. alkaen ja odota kesäkuun alkua!

Ilmoittaudu mukaan MyClubista: https://ktu.myclub.fi/flow/courses

  • Hippo- liikuntaleiri 1: 3.-7.6. klo 10-14, 55€ seuran jäsenille (ei jäsenille 70€, sis jäsenmaksun)
  • Hippo- liikuntaleiri 2: 10.-14.6. klo 10-14, 55€ seuran jäsenille  (ei jäsenille 70€, sis jäsenmaksun)
  • Hippo- voimisteluleiri: 17.-20.6. klo 10-14, 45€  seuran jäsenille (ei jäsenille 60€, sis jäsenmaksun)
  • Hippo- voimisteluleiri: 31.7.-2.8. klo 10-14, 35€  seuran jäsenillä (ei jäsenille 50€, sis jäsenmaksun)

Kesäleirille vai voimisteluleirille?

Kesäleirit on tarkoitettu 6-12- vuotiaille lapsille ja voimisteluleiri samanikäisille voimistelijoille. Voimistelijana voit tietysti osallistua myös kesäleireille.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme pelaamaan yhdessä pelejä, tutustumaan uusiin lajeihin, retkeilemään sekä voimistelemaan!

 

Lisätietoa: reetta.moilanen@ktu.fi

 

Voimistelutreenit 2024

Suositut KTU:n kesätekemiset ovat täällä jälleen! Tänä kesänä järjestämme myös tiistaisin voimistelun treenipäiviä klo 10-14. Voimistelun treenipäivän hinta on 15€.

Voimistelun treenipäivä 4.6. Välineet ja Akro: 

Tämä treenipäivä on tarkoitettu kaikille voimistelijoille. Treenipäivässä keskitytään väline- ja akrobatiatreeniin. Lisäksi treenipäivän aikana leikitään ja pelataan paljon sekä vietetään aikaa hyvässä seurassa. Leirillä touhutaan sekä ulkona että sisällä. Leirien vastuuohjaajana toimii seuramme oma, koulutettu valmentaja ja muina ohjaajina iloiset, reippaat ja vastuuntuntoiset kesätyöntekijät. Leiri järjestetään Kiviniemen koululla klo 10-14. Leirillä ei järjestetä ruokailua, mutta päivän aikana pidetään evästauko omilla eväillä. Leiriläiset ovat vakuutettuja seuran puolesta.


Voimistelun treenipäivä 11.6. Lajitreeni: 

Tämä treenipäivä on tarkoitettu kaikille voimistelijoille. Treenipäivässä keskitytään lajitreeniin. Lisäksi treenipäivän aikana leikitään ja pelataan paljon sekä vietetään aikaa hyvässä seurassa. Leirillä touhutaan sekä ulkona että sisällä. Leirien vastuuohjaajana toimii seuramme oma, koulutettu valmentaja ja muina ohjaajina iloiset, reippaat ja vastuuntuntoiset kesätyöntekijät. Leiri järjestetään Kellon koululla klo 10-14. Leirillä ei järjestetä ruokailua, mutta päivän aikana pidetään evästauko omilla eväillä. Leiriläiset ovat vakuutettuja seuran puolesta.


Miten mukaan?

Varaa paikkasi MyClubissa 1.5. alkaen ja odota kesäkuun alkua!

Ilmoittaudu mukaan MyClubista: https://ktu.myclub.fi/flow/courses

Lisätietoa: reetta.moilanen@ktu.fi

Perhetemppuilu kesä 2024

Järjestämme kesällä 2024 Kiviniemen koululla torstaisin (13.6., 20.6. sekä 1.8.) perhetemppuilua. Perhetemppuilu auki klo 10-12, jonka aikana perheet voivat käydä vapaamuotoisesti testaamassa erilaisia liikuntavälineitä sekä temppurataa. Hinta 5e/perhe. Maksu käteisenä tai kortilla.