Liity Kannustajaksi

19.1.2018


Hei te kaikki 89 upeaa Osuuskauppa Arinan asiakasomistajaa, jotka rekisteröidyitte Kellon TU:n voimistelijoiden Kannustajiksi vuonna 2017. Teidän ansiostanne saimme Arinalta muhkean tukipotin, yli 2000 euroa! Rahat käytetään tämän vuoden aikana niin, että mahdollisimman moni meidän lähes kolmestasadasta harrastajasta pääsee niistä hyötymään. Iso kiitos teille Kannustajille ja Arinalle!

Ja mikä parasta, olemme mukana tänäkin vuonna! Mehän tietysti lähdemme tavoittelemaan vielä isompaa Kannustajat-joukkoa. Mitäs sanotte, saataisko me tänä vuonna sadan Kannustajan raja rikki?

Kannustajat-konseptin idea on lyhyesti se, että Arina jakaa junioriurheiluseuroille tukea. Tuen määrää riippuu siitä, kuinka monta Kannustajaa kukin seuraa saa värvättyä itselleen. Kannustajaksi voi liittyä kuka tahansa Arinan asiakasomistaja, joka on taloutensa pääjäsen (esim. Yhteishyvä-lehti tulee sinun nimellä). Kannustajaksi liittyminen ei vähennä sinun bonuksia eikä maksa sinulle muutenkaan yhtään mitään, mutta se hyödyttää meidän voimistelijoita erittäin paljon. Liittymisohjeet löytyy oheisesta linkistä.

Nyt kaikki kipin kapin S-kanavalle! Muistathan, että vaikka olisitkin liittynyt meidän Kannustajaksi viime vuonna, sinun tulee liittyä nyt uudestaan.