Kilpailu- ja leirimaksut

Kilpailumatkoista tulevat kulut (osallistumismaksut, matka, majoitus, ruokailut) maksavat voimistelijat itse. Hinta riippuu mm. matkan pituudesta ja matkustustavasta. Yleensä kilpailuihin matkustetaan seuran yhteisellä linja-autokyydillä. Kilpailujen matkakustannukset jaetaan toteutuneen matkustajamäärän mukaan.  Sairastapauksissa matkakustannuksia voi hakea takaisin voimistelujaostolta lääkärintodistusta vastaan. Voimistelijan oma matkavakuutus voi korvata ennakkoon maksettujen juna- tai lentolippujen summan, jos voimistelija sairastuu ennen kilpailuihin lähtemistä. 

Joukkueet voivat osallistua halutessaan ”ylimääräisiin” kilpailuihin. Mikäli joukkue on pystynyt ilmoittamaan jaostolle osallistumisensa toimintasuunnitelmassaan, maksaa jaosto valmentajan kulut. Mikäli joukkue päättää lähteä kilpailuihin, joita ei ole kirjattu joukkueen vuoden toimintasuunnitelmaan, maksaa joukkue myös valmentajan kulut. 

Valmennusleireistä tulevat kulut (matka, majoitus, ruokailut ja osallistumismaksu) maksavat voimistelijat itse. Valmentajan osuuden maksaa jaosto mikäli leiriin osallistuminen on kirjattu toimintasuunnitelmaan.