Voimistelukoulut

Ilmoittautuminen voimistelun harrasteryhmiin avautuu viikolla 30.

Mene osoitteeseen ktu.myclub.fi .

 1. Valitse Katso avoimet ilmoittautumiset.
 2. Valitse ryhmä, johon haluat ilmoittautua.
 3. Täytä jäsenen tiedot. Jäsen voit olla joko sinä tai lapsesi.
  • Mikäli olet ilmoittamassa lapsesi harrastukseen, lisää myös omat tietosi painamalla lomakkeen "Lisää huoltaja"-painiketta.
  • Lomakkeen täyttäjän tulee olla yli 13-vuotias. Alle 13-vuotiaan tulee pyytää huoltajaa täyttämään tiedot.
 4. Klikkaa Seuraava ja Vahvista ilmoittautuminen.
 5. Ilmoittautuminen valmis! 
 6. Seuraavaksi:
  • Luo itsellesi myClub-tunnus, jotta voit kirjautua myös jatkossa.

Huom! Voit käydä kokeilemassa kaksi ensimmäistä kertaa ilmaiseksi.

Voimistelukouluissa lapsi pääsee tutustumaan joukkuevoimisteluun lajina sekä liikkumaan iloisessa ilmapiirissä. Tavoitteena näissä ryhmissä on kehittää lasten perusliikkumistaitoja, voimistelun lajitaitoja sekä tarjota lapsille iloa liikunnasta. Voimistelukoulut sopivat harrastajille jotka haluavat harrastaa voimistelua ilman kilpailullisia tavoitteita tai opetella voimistelun alkeita ennen valmennusryhmiin siirtymistä.

Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.