Taloudellista tukea

Kellon Työväen Urheilijat haluaa olla tukemassa lasten liikuntaharrastusta tarjoamalla monentasoisia ja -hintaisia liikuntaryhmiä. Kaikilla lapsilla ja nuorilla pitäisi olla mahdollisuus harrastaa perheen varallisuudesta riippumatta. Joskus kuitenkin perheen talous voi mennä epätasapainoon monestakin eri syystä. Jos perheen talous on tiukalla, lapsilla ja nuorilla ei välttämättä ole mahdollisuutta edes yhteen harrastukseen. Perheillä on kuitenkin mahdollisuus hakea tukea lapsen liikuntaharrastuksen kuluihin usealta taholta. 

Seuraavassa koottuna yhteen tahot, joista perhe tai nuori urheilija voi hakea tukea harrastamiseen ja siihen liittyviin maksuihin. Perhe voi hakea tukea harrastamiseen myös suoraan voimistelujaostolta, laskutus@ktu.fi.


⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Hope ry, Oulu

Kenelle: Tyypillisimpiä perheitä ovat ne, joissa vanhemmat opiskelevat, vanhempi on yksinhuoltaja tai vanhemmilla on isoja velkoja.

https://hopeyhdistys.fi/kaipaan-apua/


Tukikummit

Kenelle: Paikallinen diakoniatyöntekijä tekee avustusratkaisun, jossa otetaan huomioon perheen tulot ja menot. Avustus maksetaan kuittien perusteella.

http://www.tukikummit.fi/avustuksen-hakeminen/


Toimeentulotuki

Kenelle: Lasten harrastusmenot kuuluvat kunnan täydentävään toimeentulotukeen. Voi hakea, jos saa Kelan perustoimeentulotukea.

https://www.kela.fi/toimeentulotuki


Kellon Työväen urheilijoiden voimistelujaosto tarjoaa myös mahdollisuutta laskujen jakamiseen pienempiin osiin. Olethan hyvissä ajoin yhteydessä laskutustiimiin (laskutus@ktu.fi) jos haluat maksaa laskusi osissa, niin tehdään yhdessä perheelle sopiva maksusuunnitelma.