Esivalmennus Kukkaset 

Kukkaset on vuosina 2016- 2017 syntyneille voimistelijoille tarkoitettu joukkuevoimistelun esivalmennusryhmä. Keväällä 2024 ikäkausi osallistuu Stara-sarjaan sekä esiintyy seuran ja mahdollisuuksien mukaan lähialueen voimistelutapahtumissa. 

Joukkue esiintyy keväällä kahdessa kokoonpanossa Kukkaset Talent ja Kukkaset Taito. Perheet voivat itse valita kumpaan porukkaan ilmoittautuvat. Taito- joukkueessa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja Talent- joukkueessa joka toinen viikko 2, joka toinen viikko 3 kertaa. 

Kukkasissa lapsi pääsee harjoittelemaan omien taitojensa mukaisesti ja opettelemaan ryhmässä toimintaa sekä ennen kaikkea liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Harjoituksissa kehitetään monipuolisesti ja lapsilähtöisesti kunto- ja taitotekijöitä sekä joukkuevoimistelun lajiliikkeitä luoden pohjaa tulevaisuutta varten. Ikäkausi siirtyy 8-10-vuotiaiden sarjaan vuonna 2025.


Kausimaksu: 120€ / 140€

Lisäksi seuran jäsenmaksu 15€ (alle 15-vuotiaat) kerran vuodessa.


Kevään 2024 harjoitusajat  

Maanantai klo 18.00 - 19.00 Kiviniemen koulu  

Keskiviikko klo 17.00 - 18.30 Kellon Koulu  

Sunnuntaisin klo 15.00 - 16.00 Takkurannan koulu (Talent- joukkue)


Vastuuvalmentaja  

Reetta Moilanen


Valmentajat  

Roosa Meriläinen

Fanni Kaikkonen

Anni Vesa

Nea Turpeinen

Laura Tirkkonen

Emma Hämeenniemi

Lydia Niemitalo

Jenna Annanperä

Karoliina Huusko

Maisa Hirvelä


Joukkueenjohtaja


Laskutusasioissa ota yhteyttä laskutus@ktu.fi.

Laadukas lasten voimistelu on lapsilähtöistä ja tavoitteellista toimintaa, jossa jokaiselle on mahdollisuus kokea turvallisesti liikunnan riemua ja yhdessä tekemistä. Toiminta on vastuullista ja huomioi lapsen oikeudet.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.