Maksuehdot

Siirrämme seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle 1.1.2024 alkaen.

Käytännössä tämä merkitsee seuraavaa: suoritus seuralle kulkee Visma Financial Solutions Oy:n asiakasvaraintilin kautta, tilinumero vaihtuu ja Visma Financial Solutions lähettää maksuhuomautukset.

Jos jäsen ei maksa laskuaan ajallaan, Visma Financial Solutions lähettää automaattisesti maksumuistutuksen 14 päivää eräpäivän jälkeen. Mikäli laskua ei makseta siitäkään huolimatta, Visma käynnistää perintätoimet. Jos haluat tehdä muutoksia maksuaikatauluun, ole yhteydessä osoitteeseen laskutus@ktu.fi viimeistään kaksi päivää ennen eräpäivää.

Huom. Vanhat laskut ovat ennallaan, joten käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa. Laskut löytyvät normaaliin tapaan myös myClub-tililtä. Maksamiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä laskutuspalvelun numeroon 02 4808 8020 tai sähköpostilla osoitteeseen fsf.asiakaspalvelu@visma.com.

Kun olet ilmoittautunut ryhmään, mutta harrastus ei tunnukaan omalta, muista ilmoittaa asiasta laskutus@ktu.fi osoitteeseen. Olet velvollinen maksamaan osallistumisesta niin kauan, kunnes olet tehnyt ilmoituksen harrastuksen lopettamisesta yllä mainittuun osoitteeseen. HUOM! Kausimaksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoitus harrastuksen lopettamisesta! 

Kellon Työväen Urheilijoiden harrastuksiin osallistuminen edellyttää kyseisen harrastusvuoden jäsenmaksun maksamista. Jäsenmaksu laskutetaan kausimaksun yhteydessä.