Harrasteliikunta

 

Kesällä 2024 järjestämme torstaisin Kepparikerhon. Lisäksi tarjonnassa liikunnallisia leirejä ja leiripäiviä. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan: https://ktu.myclub.fi/flow/courses

 

Syksyn 2024 harrastetarjonta päivittyy nettisivuille kesäkuun aikana. Syksyn harrasteryhmät aloittavat kautensa 19.8.2024 alkaen. Ilmoittautuminen ryhmiin aukeaa heinäkuussa. 

 

 

KEVÄT 2024 HARRASTELIIKUNTA RYHMÄT

Harrasteliikuntaryhmissämme lapsi pääsee liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tunneilla liikutaan positiivisessa ilmapiirissä oppien liikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti liikuntataitoja huomioiden ikä- ja taitotekijät. 

Lasten ja nuorten voimistelutunnit antavat hyvän pohjan myös tulevaisuuden muulle harrastamiselle. Näissä ryhmissä harjoitellaan ilman kilpailullisia tavoitteita. Harrasteliikunta tunneille ei tarvita aiempaa kokemusta - mukaan voivat tulla ihan kaikki! Voimistelun, Freegymin ja Tanssin harrastetunnit ovat hyviä vaihtoehtoja myös oheislajeiksi.

Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

Liikuntapaikkojen osoitteet:

Kiviniemen kouluUuvenperäntie 490810 KIVINIEMI
Kellon kouluKylätie 690820 KELLO
Pateniemen alakouluRisuniityntie 790800 OULU

Takkurannan koulu


Takkurannantie 1090820 KELLO
Martinniemen kouluJokisuuntie 190850 MARTINNIEMI
Kellon päiväkotiKylätie 290820 KELLO