Harrasteliikunta

Syyskausi 2022 alkaa viikolla 34.

Ilmoittautuminen ryhmiin avautuu heinäkuussa, vanhoille harrastajille ma 11.7. ja uusille ma 18.7.

Huom! Voit käydä kokeilemassa kaksi ensimmäistä kertaa ilmaiseksi.

Harrasteliikuntaryhmissämme lapsi pääsee liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tunneilla liikutaan positiivisessa ilmapiirissä oppien liikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti liikuntataitoja huomioiden ikä- ja taitotekijät. 

Lasten ja nuorten voimistelutunnit antavat hyvän pohjan myös tulevaisuuden muulle harrastamiselle. Näissä ryhmissä harjoitellaan ilman kilpailullisia tavoitteita. Harrasteliikunta tunneille ei tarvita aiempaa kokemusta - mukaan voivat tulla ihan kaikki!

Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

Ryhmät ja liikuntapaikkojen osoitteet:

FreeGym FlikkiTakkurannan kouluTakkurannantie 10
FreeGym KieppiTakkurannan kouluTakkurannantie 10
HarrastebalettiKellon kouluKylätie 6
Liiku leikkienTakkurannan kouluTakkurannantie 10
LiikuntaleikkikouluTakkurannan kouluTakkurannantie 10
NinjaGymTakkurannan kouluTakkurannantie 10