Harrasteliikunta

ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN RYHMIIN ALKAA JOULUKUUSSA 11.12.. Vanhat harrastajat voivat ilmoittautua 6.12. alkaen.

Ilmoittaudu ja varmista paikkasi kevään harrastukseen heti ilmoittautumisen auettua.

Ryhmät aloittavat viikolla 3. Kevään viimeiset tunnit ovat viikolla 20. Harrasteliikunta on tauolla viikolla 10.

https://ktu.myclub.fi/flow/courses⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Harrasteliikuntaryhmissämme lapsi pääsee liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tunneilla liikutaan positiivisessa ilmapiirissä oppien liikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti liikuntataitoja huomioiden ikä- ja taitotekijät. 

Lasten ja nuorten voimistelutunnit antavat hyvän pohjan myös tulevaisuuden muulle harrastamiselle. Näissä ryhmissä harjoitellaan ilman kilpailullisia tavoitteita. Harrasteliikunta tunneille ei tarvita aiempaa kokemusta - mukaan voivat tulla ihan kaikki! Voimistelun, Freegymin ja Tanssin harrastetunnit ovat hyviä vaihtoehtoja myös oheislajeiksi.

Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

Liikuntapaikkojen osoitteet:

Kiviniemen kouluUuvenperäntie 490810 KIVINIEMI
Kellon kouluKylätie 690820 KELLO
Pateniemen alakouluRisuniityntie 790800 OULU
Takkurannan kouluTakkurannantie 1090820 KELLO