Harrasteliikunta

Harrasteryhmien kevään ilmoittautuminen on käynnissä! Syksyn harrastajat pääsevät ilmoittautumaan mukaan ma 30.11. alkaen jäsentieto Hoikassa. Kirjaudu sisään ja ilmoittaudu kevään ryhmään.

https://go.hoika.net/public/Login.aspx

Uudet harrastajat pääsevät ilmoittautumaan mukaan ma 14.12.


Oulun kaupungin johtoryhmä on kokouksessaan sunnuntaina 29.11.2020 tehnyt päätöksiä koronavirusepidemian leviämisvaiheen toimenpiteistä Oulussa. Niiden mukaisesti aikuisten, lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta keskeytetään sekä sisällä että ulkona 1.12.2020–18.12.2020.

Kellon TU:n harrasteryhmien syyskausi on nyt päättynyt. Ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa vanhoille harrastajille ma 30.11. ja uusille 14.12.

Tiedotamme kevätkauden alkamisesta tarkemmin vuoden vaihteessa, kun koronavirusepidemian tilanne ja mahdolliset rajoitustoimet ovat tiedossa.

Harrasteliikuntaryhmissämme lapsi pääsee liikkumaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tunneilla liikutaan positiivisessa ilmapiirissä oppien liikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista. Ryhmissä harjoitellaan monipuolisesti liikuntataitoja huomioiden ikä- ja taitotekijät. 

Lasten ja nuorten voimistelutunnit antavat hyvän pohjan myös tulevaisuuden muulle harrastamiselle. Näissä ryhmissä harjoitellaan ilman kilpailullisia tavoitteita. Harrasteliikunta tunneille ei tarvita aiempaa kokemusta - mukaan voivat tulla ihan kaikki!


Kaikki harrasteryhmien jumppailijat ja liikkujat on vakuutettu Jumppaturvalla, joka on Pohjola vakuutuksen harrastevoimistelijoille tarkoitettu tapaturmavakuutus. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimistelu-esiintymisissä ja näytöksissä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Vakutuuksessa ei ole omavastuuta eikä ikärajaa. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä

Vahingon sattuessa on vakuutetulla käytössä Pohjolan terveysmestari palvelu. Terveysmestarin tavoittaa numerosta 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksesta.

Liikuntapaikkojen osoitteet:

Kiviniemen kouluUuvenperäntie 490810 KIVINIEMI
Kellon kouluKylätie 690820 KELLO
Takkurannan kouluTakkurannantie 1090820 KELLO